Alles-in-één, Vaste en Mobiele telefonie gecombineerd en geïntegreerd voor € 2,50 per maand

Viditel VastMobiel integratie maakt jouw mobiele toestel een volwaardig onderdeel van de telefooncentrale. Dezelfde functionaliteiten als in de telefooncentrale worden hiermee heel eenvoudig beschikbaar op jouw mobiele toestel, zowel op iPhone als Android toestellen. VastMobiel integratie is voor bedrijven en organisaties die de gemakken van een telefooncentrale op hun mobiel wensen. Je bent dan vast én mobiel op één enkel of meerdere telefoonnummer bereikbaar en je hebt bijvoorbeeld de keuze om via een vast of mobiel nummer uit te bellen of gebeld te worden.

Je past heel eenvoudig nummerweergave voor uitgaande gesprekken aan (06, vast of anoniem), je verbindt door vanuit je mobiel, bent altijd bereikbaar op je vaste telefoonnummer en je hebt tevens volledig inzicht in de bereikbaarheid status (in gesprek of beschikbaar) van je collega’s, ook onderweg. Dát is VastMobiel integratie van Viditel.

Gecombineerd met onze VoIP telefooncentrale en KPN Zakelijk Mobiel is VastMobiel Integratie al verkrijgbaar vanaf € 2,50 per mobiel per maand.

Vrijblijvend advies ontvangen?

wij nemen vandaag contact met je op