Meer inzicht, focus en sneller resultaat met behulp van Microsoft Dynamics 365 for Sales

Verkoop slimmer met ingebouwde intelligentie
Herken de volgende stap
Versterk de relaties met persoonlijke en relevante interacties op basis van contextafhankelijke, ingebouwde intelligentie waarmee verkopers geholpen worden de verwachtingen van moderne klanten te overtreffen.

Optimaliseer e-mailcontact
Til de e-mailcommunicatie op een hoger plan met ingebouwde intelligentie die je laat weten wanneer en hoe klanten de interactie met je mails aangaan, zodat jij proactiever en responsiever te werk kunt gaan in je communicatie.

Houd zicht op sociale trends
Ontdek wat kopers echt denken met sociale intelligentie die sociale sentimenten onthult en potentiële concurrentiedreigingen identificeert.

Relaties bevorderen met authentieke en persoonlijke betrokkenheid
Plaats de koper voorop met Relationship Selling
Ontwikkel vertrouwen met inzichten rond specifieke klantbehoeften en beheer moeiteloos relaties op schaal met integratie tussen LinkedIn en Dynamics 365 waarin data en processen worden geïntegreerd.

Betrek kopers met sociale media
Ontdek nieuwe verkoopkansen en koester de relaties met ingebouwde intelligentie die relevante gesprekken markeert, zodat je kunt deelnemen en inhoud kunt aanbevelen.

Lever persoonlijke inhoud
Ontvang suggesties voor relevante inhoud op basis van waar je aan werkt en met wie je werkt. Maak snel verkoopdocumenten op maat met vertrouwde Office 365-tools waarmee je gelijktijdig kunt samenwerken en bewerken.

Versnel de verkoopprestaties
Verkort de opstarttijd
Zorg voor een eenvoudiger inwerkproces voor nieuwe verkopers. Stem verkoopgedrag af op best practices en interactieve ondersteuning en documentatie.

Vergroot de verkoopeffectiviteit
Realiseer je doelstellingen door doelen op te geven, resultaten te volgen en tijdig feedback en begeleiding te geven. Onderzoek afwijkingen van het plan en neem corrigerende maatregelen via realtime dashboards.

Verkrijg zichtbaarheid en inzichten
Ga van data naar inzichten met realtime dashboards met interactieve mogelijkheden, inzoomfuncties en vragen in natuurlijke taal.

Motiveer je verkopers
Stimuleer verkopers met leuke en interessante verkoopwedstrijden voor teams. Verbeter de verkoopprestaties en houd iedereen verantwoordelijk met een unieke gamification-oplossing waarmee resultaten uiterst zichtbaar worden.

Vergroot de productiviteit en verhoog de opbrengst
Lever intelligente begeleiding
Verhoog de aanname onder gebruikers en minimaliseer de training met uitgebreide, contextafhankelijke hulp en intelligente, door gebeurtenissen gestuurde verkoopprocessen die verkopers naar optimale resultaten begeleiden.

Vereenvoudig de uitvoering van sales
Versnel deals met een meeslepende end-to-end-ervaring voor verkoopkansbeheer. Gebruik vertrouwde tools zoals Excel en Outlook voor de dagelijkse verkoopactiviteiten. Bekijk de status van cases, zonder van app te hoeven wisselen.

Blijf op de hoogte
Verrijk de data van accounts, contactpersonen en leads met contextafhankelijke firmographics van andere leveranciers, nieuws en boeiende gebeurtenissen voor B2B- en B2C-modellen.

Verkoop altijd en overal
Werk onderweg, ook zonder verbindingsmogelijkheden, met moderne mobiele apps waarmee je beschikt over contextueel nieuws, sociale data en werkstromen.

Maak verbinding met je partners
Werf mensen, werk ze in en versterk je partnerkanaal via grotere betrokkenheid en activering. Met het partnerdashboard geef je partners een snelle weergave van hun interacties op het gebied van verkoopkansen, aanvragen en andere relevante informatie.

Innoveer met een modern, aanpasbaar platform
Pas je snel aan
Versnel de introductietijd en pas de applicatie aan je behoeften aan met visuele editors en tools zonder code waarmee je in een handomdraai web- en mobiele apps bouwt en implementeert.

Breid uit en maak verbinding
Automatiseer processen in financiële Dynamics 365-applicaties en systemen van derden voor een uniforme ervaring.

Investeer met vertrouwen
Reken op het Microsoft-cloudplatform om de kosten en complexiteit van een wereldwijde infrastructuur te verminderen. Vertrouw op onze geavanceerde datacentra om je data te beschermen.

Stimuleer innovatie
Transformeer je interacties met klanten via diepgaande inzichten op basis van ingebouwde intelligentie die je teams naar de juiste bedrijfsresultaten leidt.

Vrijblijvend advies ontvangen?

wij nemen vandaag contact met je op