Leuk dat je ons bezoekt. Wij zijn je graag van dienst!

Wie wij zijn?

Viditel is een onafhankelijke ICT dienstverlener en gespecialiseerd in IT automatisering, proactief beheer en ondersteuning, telecom en data- en internetdiensten. Wij werken met een diversiteit aan merken en leveranciers om zo kwalitatief en prijsbewust de best passende oplossingen in ICT te bieden. Vanuit deze onafhankelijkheid kijken én luisteren wij goed naar onze klanten.

Onze werkwijze kenmerkt zich door de standaard maatwerk benadering. Hierbij kijken wij of onze gestandaardiseerde oplossingen passen of dat dit aangevuld moet worden met maatwerk. Zo bieden wij iedere organisatie altijd een passende oplossing. Periodiek voorzien wij onze klanten van raad en advies en geven hierbij nieuwe inzichten op het gebied van bereikbaarheid en organisatie ICT. Zo blijf je als organisatie innoveren!

Met ICT-bedrijf Viditel werk je ongestoord door

Iedere ondernemer werkt dagelijks met ICT. Toch is hij er ondertussen het liefste geen tijd aan kwijt. Met zakelijke telefonie en internet van Viditel ga jij zorgeloos aan het werk. Je werkt overal veilig, bent in een mum van tijd online en perfect bereikbaar. Ons ICT-bedrijf is flexibel, creatief, proactief en werkt alleen met A-merken en -leveranciers. Met onze eenvoudige systemen gaan werknemers direct aan de slag en je ontvangt al jouw benodigdheden in een glashelder pakket.

Alles in één klap geregeld

Profiteer van alle oplossingen die wij te bieden hebben. Zakelijke telefonie, internet, werkplekoplossingen en beveiliging: het is allemaal in één klap geregeld bij Viditel. Wij komen graag bij je langs voor een onafhankelijk adviesgesprek. Door de bedrijfsprocessen in kaart te brengen, vindt ons ICT-bedrijf een oplossing die naadloos aansluit bij jouw wensen. Zo kun jij ongestoord aan de slag.

Kies zelf welk contract bij jouw bedrijf past

Viditel is flexibel. Zowel in producten als dienstverlening. Waar de ene ondernemer het fijn vindt om zijn wensen neer te leggen en nergens meer naar te kijken, wil de ander het abonnement maandelijks kunnen bijsturen. Bij ons kan het allebei. Kies bijvoorbeeld zelf de looptijd: 24 maanden, 12 maanden of maandelijks opzegbaar. Toch tussendoor zaken wijzigen? Schaal jouw bundel flexibel omhoog én omlaag. Dat vinden wij wel zo transparant.

Schakel ons ICT-bedrijf in voor implementatie en beheer

Eenmaal een keuze gemaakt? Dan moet het gewoon werken toch? Viditel implementeert alle oplossingen daarom graag in jouw bedrijf. Ook daarna laten we je niet alleen: wij beheren de ICT-producten op afstand en op locatie, we hebben een 24/7 servicedienst en je ontvangt elk kwartaal een rapportage van ons. Zo weet je meteen of het pakket nog steeds aansluit bij jouw organisatie of dat je er beter aan doet zaken aan te passen.